GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Telefontokkal kapcsolatos kérdések

A mi tokjaink szimpla felpattintható telefontokok. Tökéletesen passzolnak minden iPhone szériájához : 7 – 11 Pro Max-ig. Csak szimplán pattinsd fel és automatikusan a helyén lesz. Az összes gomb könnyen elérhető marad.

A telefon tokunk nemcsak szép. A stabfa kollekciónál a külső gumírozott rész minden esetben megóvja telefonját mindennapi cseppek és ütések ellen, megemelt peremekkel további protekciót biztosít. 

Az eco slim kollekció pedig az aramidmagnak köszönhetően törhetetlen kivitellel védi iPhoneod.

Az Eco slim tokok 15 grammot nyomnak, a stabilizált kollekció pedig 25gramm súlyú.

Igen! Ennek a prémium termének a használatával is könnyedén töltheted vezeték nélküli töltővel a készüléket.

Nincs szükség speciális ápolásra, a stabilizált fa nem tud deformálódni. Az eco slim széria pedig csak EXTRÉM hőmérsékletnek kitéve, vagy azok hirtelen ingadozásának köszönhetően deformálódhat.

Mint ahogy említettük több helyen, a széria egyediségét az adja hogy a gyantával stabilizált fa mindig más mintát alkot. Így nem lesz két egyforma, vagy a képen lévőhöz hasonló. A sok sok kép ezt jól mutatja, ott sincs két egyforma. A színt tudjuk garantálni, a többi mindig meglepetés.  Ez benne a gyönyörű, és egyedi

Nyugodtan keres minket bármilyen platformon. 

Az átvett rendelésed után is cseréljük a kívánt darabra 14 napig.

Fizetés és szállítás

Webáruházunkban utalással vagy utánvéttel lehetséges a vásárlás.

Utánvét esetén a futárnál készpénzzel és kártyával is lehet fizetni. Az utánvétkezelés díja 169 Ft.

A webáruházunkban a csomagautomatába való szállítást javasoljuk, ami egy környezet-, pénztárca- és időbeosztásbarát megoldás.

A csomagautomatából bármikor át tudod venni a csomagot bevásárlóközpontokban és közlekedési csomópontokban (a rendelés feladásakor ki tudod választani az átvétel helyét) és átvételkor bankkártyával ki tudod fizetni a rendelésed összegét.

A rendelésed ingyen kérheted Foxpost automatába és házhozszállítással is.

A rendeléseket lehetőség szerint még aznap átadjuk a futárszolgálatnak, aki 2 munkanapon belül eljuttatja a csomagot hozzád, vagy a választott csomagautomatába.

Garancia

Amennyiben másik tokot szeretnél szeretnél, küldd vissza 14 napon belül és díjmentesen kicseréljük a kívánt méretűre és színűre.

A visszaküldés szállítási díja a vásárlót terheli.

Ha terméket szeretnél cserélni, kérünk értesíts minket a kapcsolat@woodie.hu e-mail címen pontos információkért.

Minden telefontokunkra 14 napos elállási lehetőséget biztosítunk.

Ha bármilyen okból úgy döntesz, hogy mégsem szeretnéd a telefontokodat, vedd fel velünk a kapcsolatot az kapcsolat@woodie.hu e-mail címen. 

Mivel prémium tokokat készítünk, ha bármilyen rendeltetésszerű használat mellett minőségbeli problémát észlelsz, jelezz és orvosoljuk!

Kapcsolat

Tel : + 36 20 447 3581
Email: kapcsolat@woodie.hu
H-P 09:00 - 19:00, SZ-V 10:00 - 14:00
Close Menu
×
×

Cart